Ομιλία στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! – Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

september, 2019

11sep18:3020:00Ομιλία στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΘΕΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΣ

more

Event Details

Στο πλαίσιο των δράσεων για τη συμπλήρωση 5 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του ReGeneration στην ελληνική κοινωνία και τους νέους της, το πρόγραμμα συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με θεματικό περίπτερο, αλλά και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που θα φιλοξενήσει πολυθεματικές ομιλίες και workshops για την καινοτομία, την τεχνολογία και τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας.

Τα workshops και οι ομιλίες που θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 17.00 έως τις 22.00, περιλαμβάνουν θεματολογίες όπως προετοιμασία ανταγωνιστικού βιογραφικού, αποτελεσματικό marketing, networking, personal branding, digital transformation, οι νέες τάσεις που οδηγούν την αγορά εργασίας στην εποχή των δεδομένων, ενώ τα δύο panels και το ένα workshop που έχουν προγραμματιστεί θα καλύψουν θέματα αιχμής όπως εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα, η νέα εποχή του HR με βάση τον ψηφιακό μετασχηματισμό και design thinking.

Η ομιλία μου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, 18.30-20.00 στο REGENERATION CORNER DIGITAL GREECE PAVILION.

Η συγκεκριμένη ομιλία παρουσιάστηκε και στο Panorama Επιχειρηματικότας 2019 στην Αθήνα με ιδιαίτερη επιτυχία!

ΘΕΜΑ:

Personal Branding για νέους Επαγγελματίες. Μυστικά επιτυχίας για να κερδίσεις πελάτες, να προσελκύσεις εργοδότες και να κινητοποιήσεις συνεργάτες!

Μέσα από το workshop αυτό θα αναλύσουμε τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται ο νέος επιχειρηματίας για να δημιουργήσει την επαγγελματική εικόνα που θα του ανοίξει τις πόρτες της επιτυχίας.

Η σωστή επαγγελματική εικόνα δημιουργεί συμπάθεια, συγχωρεί λάθη, δημιουργεί πιστότητα, αυξάνει το κύρος και ενισχύει την εμπιστοσύνη τρίτων προς εμάς. Θα γνωρίσουμε πώς να θέσουμε στόχους, θα ορίσουμε το Attention Economy, θα μιλήσουμε για το Personal Elevator Pitch, θα παρουσιάσουμε 2 τεχνικές για να χτίζουμε rapport ευκολότερα με τους συνομιλητές μας (λεκτικά και μη λεκτικά) και τέλος θα παρουσιάσουμε 2 τεχνικές self-marketing.

Απευθύνεται σε: Startuppers, επιχειρηματίες (νέους και μη) και όσους ασκούν / θα ασκήσουν ελεύθερο επάγγελμα.

Είσοδος στην ομιλία: Ελεύθερη με προεγγραφή. (** υπάρχει όμως εισιτήριο εισόδου στην έκθεση

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία:

BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ σε μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancοme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα, εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών ∆εξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation).

Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται εδώ και 4 τηλεοπτικές σεζόν στο Attica TV / SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

Time

(Wednesday) 18:30 - 20:00

Location

Δ.Ε.Θ.

Εγνατία 154, 546 36

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X