Σεμινάρια Μάρκετινγκ Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Online Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα «Online Marketing Strategy Masterclass & Consulting» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων που στοχεύει να δώσει στους συμμετέχοντες τα κατάλληλα εφόδια για να αναπτύξουν με επιτυχία την επιχείρησή τους.

Το κάθε εβδομαδιαίο μάθημα παρουσιάζεται μέσω Webinar και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας, του smartphone/tablet σας ή από την επιχείρησή σας.

Μεταξύ των μαθημάτων θα υπάρχουν ασκήσεις και μικρές εργασίες για να εφαρμόζετε όσα λέγονται στο μάθημα, στις δικές σας επιχειρήσεις. Για κάθε μια από αυτές θα έχετε συγκεκριμένα σχόλια από το σύμβουλο για βελτιώσεις και διορθώσεις. Στόχος είναι να αποκτήσετε πρακτικά εργαλεία για την επιχειρηματική σας καθημερινότητα.

To Online Marketing Masterclass & Consulting έχει διεξαχθεί 4 φορές μέχρι σήμερα: Φεβρουάριος & Οκτώβριος 2018, Φεβρουάριος & Οκτώβριος & 2019. Η επόμενη διεξαγωγή είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2020.

Το μόνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρήσεων (Σεμινάριο Μάρκετινγκ μέσω internet) που προσφέρει:

4 διαδραστικά και πρακτικά online μαθήματα Marketing
και ΔΩΡΟ 1 ώρα εξατομικευμένο Business Consulting

O επόμενος κύκλος μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Δεσμεύστε τη θέση σας σε προνομιακή τιμή!

Παλαιότερα Μονοήμερα Εκπαιδευτικά Προγράμματα (Σεμινάρια Μάρκετινγκ στην Αθήνα και σ' όλη την Ελλάδα).

Για την καλύτερη υποστήριξη των επιχειρηματιών κατά τα προηγούμενα χρόνια διοργάνωνα μονοήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα, σε επιχειρηματικά θέματα. Στόχος μου ήταν να δώσω στους επιχειρηματίες τις βασικές γνώσεις αλλά και τα εργαλεία ώστε να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους. Τα σεμινάριά μου, που είχαν την μορφή εργαστηρίου (workshop), είχαν λίγη θεωρία και πολλές πρακτικές ασκήσεις..

 

150+

Διοργανώσεις Σεμιναρίων


1.200+

Εκπαιδευόμενοι Επιχειρηματίες


10+

Ελληνικές πόλειςX