Πελάτες - Testimonials

ΠΕΛΑΤΕΣ

Σε αριθμούς...150+

επιτυχημένα λανσαρίσματα


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Οι πελάτες μου είναι BOLD και πρόθυμοι να βγουν από τη "ζώνη άνεσής" τους. Είμαι προσηλωμένος στην επιχειρηματική μου αποστολή βοηθώντας επιχειρηματίες στο δικό τους επιχειρηματικό ταξίδι ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους με: διαφάνεια, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν άνθρωποι με κοινά πάθη συναντώνται, όλα είναι πιθανά.


 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ

 • Χριστίνα Ζαχαριάδου
  “Ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Θ. Σαρανταένας, μας βοήθησε να οργανώσουμε την Ακαδημία, γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά. Κατάλαβε αμέσως τις θέλαμε να πετύχουμε και με τις ιδέες του στο μάρκετινγκ μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσουμε δυναμικά και να αποκτήσουμε άμεσα αρκετούς μαθητές, παρ' ότι αρχίσαμε στη μέση της χρονιάς και παρ' όλη την κατάσταση της κρίσης! Σίγουρα θα τον έχουμε δίπλα μας σε κάθε μας βήμα”
  Χριστίνα Ζαχαριάδου
  Συντονίστρια Tennis Academy - Αθήνα
 • Hara_Kalomiri
  "Στη μακρόχρονη πορεία του στη μουσική εκπαίδευση, το Εθνικό Ωδείο έθετε πάντα ως κυρίαρχο στόχο τη σωστή επιλογή συνεργατών με βάση τη γνώση, το ήθος , τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση στο έργο τους. Έτσι αισθάνθηκα μεγάλη ικανοποίηση όταν από τη πρώτη στιγμή που συνάντησα τον κ. Θέμη Σαρανταένα διέκρινα την παρουσία των παραπάνω ιδιοτήτων μαζί με τα εξειδικευμένα και πολύτιμα προσόντα που κομίζει ως σύμβουλος επιχειρήσεων και marketing. Ειδικά τώρα, στη δύσκολη αυτή συγκυρία, όπου για τον περισσότερο κόσμο ο χρόνος και το χρήμα μετρούν πολύ διαφορετικά από πριν, το να έχει κάποιος κοντά του ένα τέτοιο συνεργάτη, εξασφαλίζει σημαντικά πλεονεκτήματα και αποτελεί μια υπόσχεση για καλύτερες μέρες."
  Χαρά Καλομοίρη
  Γενική διευθύντρια Εθνικού Ωδείου – Αθήνα
 • miltos_katheris
  ''Τα σεμινάρια του Θέμη είναι πολύτιμα, ουσιαστικά και επικοδομητικά. Αυτό που μου άρεσε επίσης είναι ότι τα σεμινάρια είχαν χαρακτήρα αφένος θεωρητικό αλλά και πρακτικό. Περιέχουν ασκήσεις πάνω στα θεωρητικά όπου με αυτό τον τρόπο κατανοούνται εύκολα. Συγχαρητήρια στον Θέμη.''
  Μίλτος Καθέρης
  Ιδιοκτήτης της Καθέρης Α.Β.Ε.Ε. - Ηράκλειο Κρήτης
 • Haziroglou
  "Η συμβουλευτική προσέγγιση του κ. Θέμη Σαρανταένα δεν περιορίζεται μονο σε λύσεις. Αποτελεί μάλιστα για τον εκάστοτε επιχειρηματία μια ευκαιρία να αποκτήσει τα εφόδια- γνώσεις ώστε να μπορεί να εφαρμόζει καλύτερα στην πράξη το μαρκετινγκ στην επιχείρηση του. Συνιστώ τον κ. Σαρανταένα σε κάθε επιχειρηματία που θέλει να αναπτύξει την επιχείρηση του. Μέσα από την εμπειρία του, τον επαγγελματισμό του και την προσήνεια του κατάφερε επιτυχώς να εντοπίσει τις ανάγκες του ΚΞΓ μας καθώς και να καταρτίσει ένα οργανωμένο και αποτελεσματικό πλάνο."
  Μάριος Χαζίρογλου
  Ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών Χαζίρογλου - Αθήνα
 • Marketing Strategy
  “O Θέμης Σαρανταένας, έδωσε στο Domum, την απαραίτητη στρατηγική για το πετυχημένο του λανσάρισμα στην αγορά. Έξυπνες, οικονομικές ενέργειες μάρκετινγκ με πολύ καλή οργάνωση και αποτελεσμάτικότητα. Μας βοήθησε να θέσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να επικοινωνήσουμε την επιχείρησή μας, να επιλέξουμε ανθρώπινο δυναμικό και να κερδίσουμε άμεσα πελάτες και τζίρο. Η εμπειρία του μας είναι πολύ χρήσιμη. Τον ευχαριστούμε πολύ!”
  Λουκάς & Λεωνίδας Μπίλλας
  Ιδιοκτήτες Domum - Αθήνα
 • "Σε αυτούς που θέλουν στην επιχείρησή τους να κάνουν τη διαφορά στα θέματα Marketing συστήνω ανεπιφύλακτα τον κο Θέμη Σαρανταένα. Γνώστης του αντικειμένου του, σοβαρός και συνεπής επαγγελματίας, με εγκράτεια/σύνεση στις χρεώσεις του. Δοκιμασμένος με επιτυχία."
  Λεωνίδας Παπαδάκης
  Ιδρυτής/μάνατζερ My Office – Αθήνα
 • Katsoulas_Labros
  '' Ο Θέμης είναι ένας άνθρωπος με βαθιές γνώσεις στο marketing, έτοιμος να της μοιραστεί επί της ουσίας με τους πελάτες του, σε πρακτικό και άμεσα κερδοφόρο επίπεδο. Παρακολουθώντας τα σεμινάρια του βοηθήθηκα στο να διαμορφώσω την internetική παρουσία της επιχείρησης μου, αυτό όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μετέπειτα στήριξη και παρακολούθηση από μέρους του των ενεργειών μου, και η συνεχής κατεύθυνση τους σε σωστή πορεία. Κάτι που δεν είναι αναγκασμένος να κάνει, και όμως το μεράκι του και η αγάπη για τη δουλειά του τον κάνει τον αγαπημένο πλέον συνεργάτη της επιχείρησης μου. Συνίσταται ανεπιφύλακτα! '
  Κατσούλας Λάμπρος
  Ιδιοκτήτης της εταιρίας λιπαντικών - ανταλλακτικών Λάμπρος Lubricants - Αθήνα
 • aesthetics.gr
  “Ο Θέμης συνέβαλλε ουσιαστικά στο να αναδείξει τα δυνατά σημεία του site μας και κυρίως να επικοινωνήσουμε πιο αποτελεσματικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα μέλη και συνδρομητές μας. Πρότεινε απλές, οικονομικές, όσο και ανταποδοτικές διαδικασίες διεύρυνσης των υπηρεσιών μας. Τον θεωρούμε ένα πολύτιμο συνεργάτη μας και τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε φορείς και επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν την δυναμική του διαδικτύου, και όχι μόνο”
  Καλλιόπη Δαλιάνη
  υπεύθυνη για το aesthetics.gr - Αθήνα
 • eleni_kollia
  ''Σοφία είναι να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, Ικανότητα είναι να ξέρεις πως να το κάνεις, Αρετή είναι να το κάνεις... Όλα τα παραπάνω γνωρίσματα τα έχει ο κ. Σαρανταένας. Δυναμικός υποστηρικτικός και αποτελεσματικός. Ένας πολύτιμος σύμβουλος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ... Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας!!!''
  Ελένη Κόλλια
  Αισθητικός - Κέντρο Αισθητικής, Αθήνα
 • “Ο κ. Θέμης Σαρανταένας έφτιαξε το marketing plan του site μας και βοήθησε με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη μεγάλη εμπειρία του στη διαμόρφωση της ταυτότητάς μας, αλλά και των στόχων μας. Η συμμετοχή του στην προσπάθειά μας ξεπέρασε το αντικείμενο του marketing, γιατί συνεισέφερε με ιδιαίτερο ζήλο, φαντασία και δημιουργικό πνεύμα σε όλα τα επίπεδα της ανάπτυξης του site μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους και ακόμη περισσότερους, ήταν και παραμένει ένας πολύτιμος συνεργάτης, στον οποίο προσβλέπουμε για τη δημιουργική μας συνέχεια. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα.”
  Δρ Δημήτρης Παπαδημητριάδης
  Ιδρυτής & Γενικός Συντονιστής maga.gr - Αθήνα
 • Δημήτρης Μπούκας
  “Ο Θέμης Σαρανταένας είναι άριστος επαγγελματίας και εξαιρετικός γνώστης των πραγμάτων που αφορούν τα θέματα με τα οποία ασχολείται. Είναι πάντα πρόθυμος να δώσει το μέγιστο από τον εαυτό του και τις γνώσεις του ώστε να βοηθήσει τους συνεργάτες του κατά τον καλύτερο τρόπο να πετύχουν τους στόχους τους. Προσεκτικός στις λεπτομέρειες, ευέλικτος, ευρηματικός! Είναι ο άνθρωπος που θα σκεφτεί και θα ΚΑΝΕΙ αυτό που χρειάζεται, χωρίς καθυστέρηση.”
  Δημήτρης Μπούκας
  Ψυχολόγος & Ιδιοκτήτης ΜεταΜόρφωση Συμβουλευτική - Αθήνα
 • mallidou
  ''Απο την πρωτη στιγμη ενοιωσα οτι ο Θεμης πονεσε εμενα και το σχολειο μου. Οι συμβουλες του κι η καθοδηγηση που εχω πλεον απο αυτον ενισχυσε την αυτοπεποιθηση μου η οποια φαινεται σε καθε μου διαφημιστικη ενεργεια. Λαμβανει σοβαρα υπ οψιν του τις ιδιαιτεροτητες του σχολειου μου και της περιοχης μου και με βοηθαει να προχωραω με σταθερα κι αποτελεσματικα βηματα χωρις να χανω πλεον χρονο και χρημα..''
  Δέσποινα Μαλλίδου
  Ιδιοκτήτρια -- Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Mallidou" - Αθήνα
 • Nusa Dua
  “Επαγγελματίας, με προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Ετοίμασε και υλοποίησε ένα έξυπνο πλάνο ανάπτυξης που έθεσε τις βάσεις της επιχείρησής μας. Θα τον πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη.”
  Γιάννα Μπαντέκα
  Συν-ιδιοκτήτρια Nusa Dua Home - Αθήνα
 • ''Θέμης Σαρανταένας: μια σχέση που έτυχε, αλλά πέτυχε! Κυριολεκτικά, έτυχε να τον "συναντήσω" διαδικτυακά μέσω του facebook, αλλά στη συνέχεια, η σχέση μας έγινε αληθινή. Ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε πάντα 100% στον τρόπο προσέγγισης κάποιων θεμάτων, είναι ο πιο ευφάνταστος ρεαλιστής που έχω γνωρίσει! Οι συμβουλές του έχουν αποτέλεσμα, είναι δημιουργικός, ακούραστος και πολύ ενσυναίσθητος επαγγελματίας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και με πάθος, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σας αλλάξει την οπτική γωνία που βλέπετε την επαγγελματική σας ζωή και να σας δώσει εναύσματα για νέες αρχές και προοπτικές.''
  Βάσια Μανίκα
  Kλινικός διαιτολόγος & διατροφολόγος, Αθήνα
 • Άρης Μαλτεζάκης
  “Θέμης Σαρανταένας! Μοναδικός, ευρηματικός με στρατηγική που ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Από την αρχή της συνεργασίας μας κατάλαβα ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ την επιχείρηση του κομμωτηρίου μου, MaltezakisHair, απόλυτα! Οι καινοτόμες ιδέες του, η αναλυτικότητά του σε κάθε λεπτομέρεια αλλά και η συμβουλευτική του σε θέματα διαχείρισης προσωπικού, πραγματικά βοήθησαν και βοηθούν ακόμα και σήμερα την άρτια και αποτελεσματική οικονομική διαχείρηση του κομμωτηρίου μου! Νιώθω ασφαλής και σίγουρος! Νομίζω πως είναι ο πλέον διακεκριμένος στο αντικείμενο του και σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα!”
  Άρης Μαλτεζάκης
  Hair Stylist Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου Maltezakis Hair - Χανιά Κρήτης
 • ''Γνώρισα τον Θέμη πάνω στην οικονομική κρίση, μια περίοδο ιδιαίτερου προβληματισμού για τη σχολή χορού μας. Το marketing plan που μου έδωσε ήταν ρεαλιστικό, προσγειωμένο και εύκολα κατανοητό. Είμαι ακόμα στην εφαρμογή του, αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι έχεις δίπλα σου συνεργάτες που μπορείς να εμπιστευτείς επαγγελματικά, ειδικά σε δύσκολες εποχές. Μου τονώνει την αυτοπεποίθηση και προχωρώ δυναμικά μπροστά! Σε ευχαριστώ, Θέμη!''
  Άννα Μανίκα
  Ιδιοκτήτρια σχολής χορού Latina Loca - Αθήνα
 • Άννα Λεονταρίτη
  “Ο Θέμης είναι πολύ ευχάριστος στη συνεργασία του. Εκπέμπει γνήσιο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της επιχείρησης για την οποία δουλεύει. Οι ιδέες του είναι φρέσκες και αποφέρουν θετικά αποτελέσματα.”
  Άννα Λεονταρίτη
  διοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών Λεονταρίτη - Λαγονήσι
 • Dr. med. Δημήτρης Πανταζής FEBO
  “Ο κύριος Σαρανταένας είναι πολύ καλός επαγγελματίας, το σημαντικότερο όμως ότι είναι συνάμα και καλός άνθρωπος. Δίνω μεγάλη έμφαση στο ήθος και τη σεμνότητά του, την ευστροφία του, την οργανωτικότητα και την αξιοπιστία του. Αγαπάει αυτό που κάνει και τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι εντυπωσιακά. Είναι άνθρωπος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και τον συνιστώ σε όλους όσους έχουν μία μικρομεσαία επιχείρηση και θέλουν να την αναπτύξουν”
  Dr. med. Δημήτρης Πανταζής FEBO
  Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Αθήνα
X