Επεκταθείτε στην Κυπριακή Αγορά – Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ;

Νέες Αγορές

Η Κυπριακή αγορά είναι μια ιδιαίτερη και διαφορετική αγορά από αυτήν της Ελλάδας. Υπάρχουν αρκετές προοπτικές ανάπτυξης εκεί για μια Ελληνική επιχείρηση, αρκεί να έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό.

Η επέκταση σε μια νέα αγορά, χρειάζεται στρατηγική, γνωριμίες και επένδυση. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, όμως με τους κατάλληλους συνεργάτες μπορεί να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.


ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ!

Προσφέρουμε ένα ευρύ σύνολο υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας σωστά! Συνδυάζουμε τις γνώσεις και την πρόσβασή μας στη Ελληνική και Κυπριακή αγορά!

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ;

Θέμης Σαρανταένας

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ


Δείτε το βιογραφικό του εδώ.

Κωνστάντια Δημητριάδου

PR & Media Expert - Λευκωσία


Η Κωνστάντια Δημητριάδου υπήρξε αρχισυντάκτρια δύο εκ των πιο γνωστών περιοδικών στην κυπριακή αγορά, του «Beautiful People» (2006 – 2008) και του «Περιοδικού» (2008 – 2013) ενώ ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, τις Δημόσιες Σχέσεις και την Διοργάνωση Εκδηλώσεων. Από το 2013 διευθύνει την Cal Creative Communication και παράλληλα, από τον Μάρτιο του 2015 είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό «Hello!» το οποίο εκδίδει ο μεγαλύτερος δημοσιογραφικός οργανισμός στο νησί.

Ανάμεσα σε άλλα, μαζί με την ομάδα της στην Cal, μετρούν συνεργασίες με πολλά fashion & beauty brands όπως η Fashion Hill Boutique, τα κοσμηματοπωλεία Nikos Ioannou Jewellers, η Ocean Blue, το Spa Papasavva, η σχολή μακιγιάζ Zerva Cosmetics Makeup Workshop Cyprus by Florentia Charalambous, η Ratt και το brand Μ by Mara Milonopoulou jewelry made by hand.

Mπορούμε να σας υποστηρίξουμε να μπείτε στην αγορά της Κύπρου!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για περισσότερες πληροφορίες (* υποχρεωτικά πεδία)

X