ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ;

Εξειδικευμένη υπηρεσία:

Οι πελάτες βλέπουν την επιχείρησή σας με τον τρόπο που εσείς τους τη δείχνετε. Μάθετε αν αυτός ο τρόπος είναι ο σωστός! Το λογότυπο και η εταιρική ταυτότητα μίας επιχείρησης είναι από τις πρώτες και πιο σημαντικές εργασίες που πρέπει να υλοποιούνται. Γι' αυτό το λόγο είναι σημαντικό να σχεδιάζονται με προσοχή, καθώς αποτελούν στοιχεία που χαρακτηρίζουν

για πολύ καιρό, ίσως και για πάντα, την πορεία μίας επιχείρησης. Τόσο το λογότυπο όσο και γενικότερα η εταιρική ταυτότητα, αποτελούν επί της ουσίας τον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουν οι πελάτες σας, οι συνεργάτες σας αλλά και οι ανταγωνιστές σας. Επικοινωνούν δηλαδή τη φιλοσοφία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τους στόχους και το εταιρικό σας στίγμα στην αγορά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ:

  • Τι επικοινωνεί προς τους πελάτες σας, η υπάρχουσα εταιρική σας εικόνα;
  • Είναι συνεπής με την εταιρική σας ταυτότητα η επιχειρηματική στρατηγική και οι στόχοι σας;
  • Υπάρχουν λάθη στο λογότυπό σας που δυσκολεύουν τις σωστές εφαρμογές του;
  • Τα έντυπά σας είναι τόσο αποδοτικά όσο πραγματικά μπορούν να είναι;
  • Συγκεκριμένες προτάσεις βελτίωσης της εταιρικής σας ταυτότητας που να αντανακλούν τους στόχους σας.

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ;

Θέμης Σαρανταένας

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ


Δείτε το βιογραφικό του εδώ.

Monograph

Δημιουργικό Γραφείο


Μέσα από την CHECK my LOGO & more μπορείτε και εσείς να έχετε μία πλήρη εικόνα για την επίδραση που έχει ή δεν έχει, το λογότυπο και η εταιρική σας ταυτότητα στο κοινό που απευθύνεστε. Μάθετε εύκολα, έγκυρα και με κατανοητό τρόπο, για το αν το λογότυπο της επιχείρησής σας πληροί εκείνες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν τη σωστή επικοινωνία, αισθητική και εφαρμογή του, τόσο στις καθημερινές επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησής σας όσο και στις πιο εξειδικευμένες ενέργειες μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Η υπηρεσία CHECK my LOGO & more, όχι μόνο θα αναδείξει τυχών αδύναμα σημεία της εταιρικής σας ταυτότητας και επικοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα θα σας δείξει τον τρόπο για να τα διορθώσετε.

Γνωρίστε την υπηρεσία CHECK my LOGO & more και ανακαλύψτε σήμερα το πόσο σωστό επικοινωνιακά, σχεδιαστικά και στρατηγικά είναι το λογότυπο και η εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας, εκμηδενίζοντας παράλληλα κόστη και απώλειες που συνοδεύουν προωθητικές ενέργειες που βασίζονται σε γραφιστικές και επικοινωνιακές αστοχίες.

Ανακαλύψτε μέσα από 10σέλιδη μελέτη το τι εκφράζει η σημερινή σας εικόνα & συγκεκριμένες προτάσεις για το τι μπορείτε να βελτιώσετε! Μόνο με 90€!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για περισσότερες πληροφορίες (* υποχρεωτικά πεδία)

X