Επιδοτήσεις – Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

12.000€ επιδότηση ανέργων για νέα επιχείρηση!

Τι επιδοτείται;

 • Λειτουργικά Έξοδα.
 • Αμοιβές τρίτων.
 • Δαπάνες Προβολής & Δικτύωσης.
 • Αναλώσιμα Υλικά που έχουν άμεση σχέση με τη λειτουργία της επιχείρησης.
 • Ασφαλιστικές εισφορές δικαιούχου ΕΦΚΑ.
 • Νέα/ Νέες Θέσεις Εργασίας: Δαπάνες μισθοδοσίας.
 • Αποσβέσεις παγίων. Εξοπλισμός ο οποίος έχει αποσβεστεί και αποτυπώνεται στα λογιστικά βιβλία της επιχείρησης.

 • Γιατί να πάρω επιδότηση;

  Τα Προγράμματα επιδοτήσεων ΟΑΕΔ, στοχεύουν στο να βοηθήσουν ανθρώπους εκτός εργασίας να εξελιχθούν, να αναβαθμιστούν και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως "δάνειο" για την κάλυψη άλλων υποχρεώσεων. Μια αίτηση για ένα πρόγραμμα επιδότησης απαιτεί λεπτομερή μελέτη και δομή που θα εξασφαλίσει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Βέβαια η δυσκολία δεν εντοπίζεται στο να εγκριθεί η αίτηση, αλλά στην υποστήριξη κατά την εκταμίευση και την έγκριση των εγκεκριμένων δαπανών.

  από 10/7/2019 έως Εξαντλήσεως του Προϋπολογισμού

  Εκατοντάδες επιχειρηματίες έχουν λάβει επιδότηση πολλών χιλιάδων ευρώ ! Γιατί όχι και εσείς;

  4.000.000

  ευρώ σε επιδοτήσεις  ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ;

  Θέμης Σαρανταένας

  Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ


  Δείτε το βιογραφικό του εδώ.

  Πολύδωρος Στελλάτος

  Οικονομολόγος


  Ο Πολύδωρος Στελλάτος συσσωρεύει πάνω από 25 έτη επαγγελματικής & επιχειρηματικής εμπειρίας ενώ εργάζεται στο πεδίο των επιδοτήσεων για σχεδόν 15 έτη. Έχει βασικές παν/κές σπουδές σε θετικές επιστήμες στο Καναδά, ενώ το μεταπτυχιακό του είναι από το Οικον Παν/μιο Αθηνών στα οικονομικά. Έχει εκπαιδευτεί και υλοποιήσει πάνω από 100 συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO 9001, HACCP κ.α.). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2007 (ως μελετητής). Η εμπειρία του συνίσταται από Συμβουλευτική Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Επιδοτήσεις, Εκπαίδευση, Χρηματοοικονομικά διαχείρισης & ρύθμισης χρεών δημοσίου & τραπεζικού τομέα κ.α.

  Έχει συντάξει πάνω από 200 επενδυτικά σχέδια τα περισσότερα των οποίων έχουν επιδοτηθεί. Πάνω από 160 επιχειρηματίες έχουν λάβει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε επιδοτήσεις (ΕΣΠΑ & Αναπτυξιακού Νόμου) τα τελευταία 15 έτη. Υπήρξε μέντορας στο job pairs & το Venture Garden του ALBA. Έχει εκδώσει το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργος. Άλλαξε το δεδομένα. Δημιούργησε Νέες Ευκαιρίες» εκδ Παπασωτηρίου.

  Θέλετε να υποβάλλετε φάκελο για επιδότηση;

  Συμπληρώστε την φόρμα για να αξιολογήσουμε ΔΩΡΕΑΝ το αν η επιχείρησή σας είναι επιλέξιμη και τι βαθμολογία μπορεί ο φάκελος σας να συγκεντρώσει (* υποχρεωτικά πεδία)
  X