Βραβεία Franchise 2019 – Certified Marketing Consultant Themis Sarantaenas

ιανουάριος, 2019

30ιαν20:0023:00Βραβεία Franchise 2019ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΘΕΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΣ

Περισσότερα

Πληροφορίες

Στη τελική ευθεία τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 με τη συμμετοχή των πλέον καταξιωμένων αλυσίδων franchise σε 34 διακρίσεις!

Φέτος, η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 πραγματοποιήθηκε για 11 χρονιά στο Palmie bistro στις 30 Ιανουαρίου 2019, με συντονιστή – παρουσιαστή τον Σύμβουλο Μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα & τη δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά.

Τα βραβεία καλύπτουν 8 ενότητες (Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο – Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου), έχουν αναδειχθεί ως ο κορυφαίος θεσμός για τον κλάδο, μετά από συνεχόμενες επιτυχημένες διοργανώσεις.

Οι αλυσίδες franchise που συμμετέχουν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE συμβάλλουν καταλυτικά στην ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας κατ’ έτος, δημιουργώντας brands με πανελλήνια εμβέλεια.

Είσοδος με πρόσκληση.

 

Ώρα

(τετάρτη) 20:00 - 23:00

Χώρος Διεξαγωγής

Palmie Bistro Κεφαλάρι

Kolokotroni 35, Kifisia 145 62

Διοργανωτής

Palmie Bistro ΚεφαλάριKolokotroni 35, Kifisia 145 62Τα Palmiebistro αποτελούν μία καθημερινή πρόταση για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό, με καταστήματα σε Νομό Αττικής, Ηράκλειο Κρήτης, ακόμα και στην πόλη των Σκοπίων. Τα Palmiebistro είναι καφέ-εστιατόρια για κάθε ώρα, για κάθε μέρα, για όλη μέρα. Είναι το σημείο συνάντησης. Ιδανικά για ένα γρήγορο καφέ πριν τη δουλειά ή μετά τα ψώνια, για ένα απολαυστικό σνακ, για κουβέντα με φίλους, για επαγγελματικές συναντήσεις, για ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα το μεσημέρι, για ένα δείπνο, για ποτό. Έχουν ποιότητα στη γεύση, ευγενικό και γρήγορο σέρβις και προπάντων προσιτές τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X