“Οι άντρες θέλουν πάλι τον μπαρμπέρη τους” – Εισήγηση στο Ζάππειο Μέγαρο – Certified Marketing Consultant Themis Sarantaenas

μάρτιος, 2019

16μαρ16:3017:00"Οι άντρες θέλουν πάλι τον μπαρμπέρη τους" - Εισήγηση στο Ζάππειο ΜέγαροΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Θέμης Σαρανταένας

Beauty Day 2019

Περισσότερα

Πληροφορίες

H Beauty Day, ο θεσμός που καθιέρωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (Π.Σ.Β.Α.Κ.), θα πραγματοποιηθεί φέτος, στις 15 & 16 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του Δ|Υ|Ο FORUM (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά).

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στη Beauty Day 2019 θα μιλήσει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις 16.30 για το θέμα: “Οι άντρες θέλουν πάλι τον μπαρμπέρη τους”.

Δίπλα στον Π.Σ.ΒΑ.Κ., αναπόσπαστο κομμάτι της Beauty Day η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε) και η Καλλιτεχνική ένωση Κομμωτών Ελλάδος (Κ.Ε. Κ.Ε.).

Τα δύο events ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς μοιράζονται έναν κοινό σκοπό: την προώθηση της φροντίδας της ομορφιάς και της υγείας, στη χώρα του Ιπποκράτη και στον τόπο όπου γεννήθηκε και υμνήθηκε η ομορφιά στο πρόσωπο της θεάς Αφροδίτης.

Κατά τη διάρκεια της BEAUTY DAY θα ενημερωθεί το κοινό από τους επαγγελματίες για όλα τα τελευταία trends στην Ομορφιά, θα παρουσιαστούν νέα λανσαρίσματα καλλυντικών προϊόντων, θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν υπηρεσίες και να γνωρίσουν τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, να παρακολουθήσουν shows μακιγιάζ, κομμωτικής.

Επίσης θα αναπτυχθούν διάφορα θέματα από ειδικούς του χώρου της Ομορφιάς, γύρω από την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου με πρωταγωνιστή την αντιγήρανση, για τα συστατικά και τις συνθέσεις των καλλυντικών, ότι νέο για την αντηλιακή προστασία, τα spa και γενικά την ευεξία του σώματος. Τέλος όλα γύρω από το μακιγιάζ και μαλλιά με τα νέα τους προϊόντα και τεχνικές, θα είναι μέσα στα θέματα του διημέρου της Ομορφιάς.

Η Beauty Day αποθεώνει τα brands των καλλυντικών και γενικά τις υπηρεσίες του χώρου της Ομορφιάς, φέρνοντας τον επαγγελματία κοντά στο κοινό του.

Παράλληλα, καίρια θέματα διατροφής, ευεξίας, υγιεινού τρόπου ζωής και ομορφιάς θα αναλύονται από διακεκριμένους ομιλητές και επαγγελματίες στο πλαίσιο του 5ουΔ|Υ|Ο FORUM που θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως στο Ζάππειο, με τη σφραγίδα αναγνωρισμένων ιατρικών εταιρειών, του περιοδικού Δ|Υ|Ο και του Ομίλου ΖΙΤΑ.

Είσοδος ελεύθερη.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στη Beauty Day 2019 Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στη Beauty Day 2019 Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας στη Beauty Day 2019

Ώρα

(σάββατο) 16:30 - 17:00

Χώρος Διεξαγωγής

Ζάππειο Μέγαρο

Leof. Vasilissis Olgas, Athina 10557

Διοργανωτής

ΠΣΒΑΚ[email protected] Λεωφ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X