«Η ψυχολογία του σύγχρονου πελάτη: Γνωρίστε την & αυξήστε τις πωλήσεις σας!» – Certified Marketing Consultant Themis Sarantaenas

οκτώβριος, 2019

14οκτ20:1022:30«Η ψυχολογία του σύγχρονου πελάτη: Γνωρίστε την & αυξήστε τις πωλήσεις σας!»ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΘΕΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑΣ

Περισσότερα

Πληροφορίες

Τα biscotto events+ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν για μια ακόμη φορά τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα με την ομιλία:

«Η ψυχολογία του σύγχρονου πελάτη: Γνωρίστε την & αυξήστε τις πωλήσεις σας!».

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 2 φορές: στις 19.00 & 20.15-22.15 λόγω αυξημένης συμμετοχής με δωρεάν είσοδο.

Η συμπεριφορά του πελάτη αποτελεί ένα από τα βασικότερα και σύνθετα ζητήματα στο μάρκετινγκ και γενικότερα στην επιχειρηματικότητα. Γνωρίζοντας την συμπεριφορά και την ψυχολογία του πελάτη σας μπορείτε να αντιληφθείτε πώς λαμβάνει τις αγοραστικές του αποφάσεις, ποιοι παράγοντες τις επηρεάζουν και πώς λειτουργεί μετά την αγορά. Το γνωσιακό πεδίο της συμπεριφοράς του καταναλωτή αγγίζει θεωρία και πρακτικές από το μάρκετινγκ, την ψυχολογία, τα οικονομικά, τη στατιστική, τη κοινωνιολογία και τη μελέτη της συμπεριφοράς ατόμων και ομάδων.

Η ψυχολογία του πελάτη προσπαθεί να απαντήσει σε ερωτήματα όπως:

  • Γιατί αναζητά ένα προϊόν/μια υπηρεσία;
  • Πως αποφασίζει για την αγορά του;
  • Με ποια μέθοδο το αγοράζει;
  • Πώς, σε τι ποσότητες, πόσο συχνά και για πόσο διάστημα το καταναλώνει/ χρησιμοποιεί;
  • Πώς το αξιολογεί μετά την αγορά του;

Μέσα από την ομιλία αυτή θα παρουσιαστούν οι αλλαγές και οι εξελίξεις στην συμπεριφορά του σύγχρονου πελάτη. Παράλληλα θα δοθούν ερεθίσματα για τις μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τον πελάτη σας και να πετύχετε πωλήσεις με περισσότερη ευκολία.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη

* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία:

Ψυχολογία Καταναλωτή σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας Biscotto

 Ψυχολογία Καταναλωτή σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας Biscotto

Βιογραφικό Εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr  & www.marketingconsultant.com.cy ) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μαρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ OrealProfessionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice που προβάλλεται στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας.

Ώρα

(δευτέρα) 20:10 - 22:30

Χώρος Διεξαγωγής

biscotto coffee+

11οχλμ. οδού, Θεσ/νίκης - Μουδανιών 570 01, Πυλαία 570 01

Διοργανωτής

Biscotto Events[email protected] 11οχλμ. οδού, Thessaloniki, Θεσ/νίκης - Μουδανιών 570 01, Πυλαία 570 01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X